O ιστότοπος www.katopolyclay.gr - www.polymerclay.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, Γιαμουδάκη 18 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 129637810 και Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας katopolyclay@hotmail.gr ή info@polymerclay.gr

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία "επισκέπτης" ή/και "χρήστης" ή "πελάτης" αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τρόποι παραγγελίας

1. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος avalongames.gr
2. Μέσω email στο info@polymerclay.gr

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση)

 • Στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής, κατά την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας.

2. Προπληρωμή
 

 • Α. Με πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (paypal)
  Επιλέγοντας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος "πληρωμή μέσω paypal". Θα μεταφερθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του διεθνούς οργανισμού Paypal όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε με απόλυτη ασφάλεια τη συναλλαγή σας. Τα στοιχεία σας της κάρτας σας δεν γίνονται ποτέ εμφανή σε μας και δεν έχετε καμία επιπλέον χρέωση για την υπηρεσία.
 • Β. Με τραπεζική κατάθεση
  Kαταθέτοντας το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας στους ακόλουθούς λογαριασμούς τραπέζης:
  Αlpha Bank
  IBAN: GR 3301401350-135-00210-1345-619, Δικαιούχος: Σιμιγδαλά Γεωργία-Γαβριέλα

  Τράπεζα Πειραιώς
  IBAN: GR67 0172 0660 0050 6607 0680 598, Δικαιούχος: Σιμιγδαλά Γεωργία-Γαβριέλα

  Στείλτε μας ένα email στο katopolyclay@hotmail.gr με το όνομα που αναγράφεται στην κατάθεση ή τηλεφωνήστε μας στο 6908 892 600.

Κόστος ταχυδρομικών
Μέσω της υπηρεσίας πόρτα - πόρτα λαμβάνετε τα προϊόντα εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας. Για παραγγελίες μέχρι δύο κιλά (η μεγάλη πλειοψηφία) ισχύει ο ακόλουθος τιμοκατάλογος σε ευρώ:

Κάθε παραπάνω κιλό κοστίζει 1,20 ευρώ.
Για αποστολές άνω των 5 κιλών επικοινωνήστε μαζί μας. Προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε την πιο οικονομική και συμφέρουσα μέθοδο αποστολής για εσάς.

Αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης

Οι παραγγελίες παραδίνονται σε όλη την Ελλάδα εντός δύο εργάσιμων ημερών από την καταχώρησή τους, δεν προσμετρώνται σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες.
Αν χρειάζεστε οπωσδήποτε τα προϊόντα πιο άμεσα (εντός μίας εργάσιμης ή εντός σαββατοκύριακου) απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας εξυπηρετήσουμε με μια μικρή επιπλέον χρέωση που αφορά στην ταχυμεταφορική.

Υπάρχει φυσικό κατάστημα;

Τα προϊόντα μας διατίθενται στο Avalongames:
Αγίου Κωνσταντίνου 6, Ηλιούπολη Αττικής, TK 16346, τηλ. 211 4049855

Για παραγγελίες και πληροφορίες στείλτε μας email στο info@polymerclay.gr ή
 συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Πολιτική ασφάλειας προσωπικών δεδομένων

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) www.katopolyclay.gr - www.polymerclay.gr και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων της επιχείρησης, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του πελάτη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο) και ο αριθμός ενός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για των προσωπικών δεδομένων.

Η ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων είναι πολύ σημαντική για εμάς και λαμβάνουμε όλα τα σχετικά μέτρα για τη διασφάλισή τους. Δε χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για κανένα άλλο σκοπό πέρα από τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και δεν τα μοιραζόμαστε με τρίτους για κανέναν λόγο. Επίσης, σας παρέχουμε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και τη δυνατότητα να τα τροποποιήσετε ή διαγράψετε. Τέλος, όλα τα προσωπικά στοιχεία που συντηρούμε, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για το σκοπό για τον οποίο μας τα έχετε παραχωρήσει και διαγράφονται μόλις ο σκοπός αυτός εκλείψει.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική απορρήτου του polymerclay.gr θα βρείτε εδώ.Πολιτική ακυρώσεων και επιστροφών παραγγελιών

Mπορείτε να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας μέχρι την αποστολή της. Από τη στιγμή που αυτή παραδοθεί στην ταχυμεταφορική υποχρεούστε να την παραλάβετε, ακόμη και αν η πληρωμή αφορά αντικαταβολή, καθότι θα έχουμε ήδη επωμιστεί το κόστος των ταχυδρομικών και του ΦΠΑ. Επιστροφές γίνονται δεκτές σε δύο περιπτώσεις:
1) Εφόσον οι συσκευασίες δεν έχουν ανοιχτεί, τα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και υπάρχει απόδειξη αγοράς, έχετε το δικαίωμα επιστροφής του συνόλου της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή θα σάς επιστρέψουμε τα χρήματα αφού παραλάβουμε τα προϊόντα (με τραπεζική κατάθεση ή μετρητά), πλην του κόστους των ταχυδρομικών αποστολής και επιστροφής.'Εχετ
ε
το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία  παραλαβής της παραγγελίας σας
2) Το προϊόν καλυπτόταν από εγγύηση. Αναλυτικά οι μακαρονομηχανές Artis Decor και τα extruder της Makin's καλύπτονται από ένα μήνα εγγύηση αντικατάστασης μετά την αγορά, οι μακαρονομηχανές Atlas Marcato από 5 χρόνια εγγύηση επισκευής.  Σε αυτό το διάστημα σαν στέλνουμε αντικατάστατο και επωμιζόμαστε τα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής. Όσων αφορά τη μικρή πιθανότητα να προκύψει κάποιο άλλο μη μηχανικό, ελαττωματικό προϊόν θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν να σάς εξυπηρετήσουμε στέλνοντάς σας αντικατάστατο. Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιθανό το να θα επωμιστούμε τα έξοδα  επιστροφής και επαναποστολής αλλά επαφίεται στην κρίση μας, αναλόγως την περίπτωση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Άλλοι όροι χρήσης

Περιορισμός ευθύνης

Η επιχείρηση στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση η επιχείρηση δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία της επιχείρησης μας με ΑΦΜ 129637810 και είναι Δικαίωμα Πνευματικής της Ιδιοκτησίας.  Επιφυλασσομένων όλων των δικαιωμάτων, κάθε κείμενο ή εικόνα που φέρει τα σύμβολα katopolyclay.gr ή polymerclay.gr είναι σήματα ή καταχωρημένα σήματα και χρησιμοποιούνται στο παρόν κατόπιν αδείας των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. 

Εμπορεύσιμα είδη - Διαθεσιμότητα - Χαρακτηριστικά

Τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντα, τα χαρακτηριστικά τους, οι τιμές και το διαθέσιμο απόθεμα τους, βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.katopolyclay.gr και είναι προσβάσιμα σε όλους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του προϊόντος.

Η επιχείρησή μας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών σχετικά με την διαθεσιμότητά ή μη των προϊόντων, δεν φέρει όμως καμία ευθύνη για την διαθεσιμότητά τους.
Η επιχείρησή μας καταβάλλει καθημερινά όλες τις δυνατές προσπάθειες έτσι ώστε να παρέχει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για το εκάστοτε προϊόν (τεχνικά χαρακτηριστικά, τιμές, κτλ.). Ωστόσο, προκειμένου να περιοριστούν τυχόν λάθη, θα σας συνιστούσαμε πριν την οποιαδήποτε ολοκλήρωση αγοράς σας, να επικοινωνείτε μαζί μας σε περιπτώσεις που οι τιμές ή οποιοδήποτε άλλο προϊοντικό χαρακτηριστικό είναι πέραν των συνηθισμένων και λογικών.
Σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να διενεργούνται ειδικές προσφορές και εκπτώσεις, στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών της εταιρείας, οι οποίες θα ισχύουν μόνο για καθορισμένα προϊόντα και μόνο για αγορές μέσω της ιστοσελίδας www.katopolyclay.gr - www.polymerclay.gr.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%), ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα www.katopolyclay.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα) και των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003).

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων.

Ανωτέρα βία

 Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η www.katopolyclay.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το www.katopolyclay.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H επιχείρηση αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.