Εργαλεία Συντήρησης Έργων Τέχνης (φοιτητές & επαγγελματίες)

Έχοντας υπάρξει οι ίδιοι φοιτητές της σχολής Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο χρονοβόρα και εκνευριστική μπορεί να υπάρξει η συλλογή δυσεύρετων εργαλείων. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μας πειραματιστήκαμε με πολύ κόπο και εργαστήκαμε με δεκάδες διαφορετικά εργαλεία για να καταλήξουμε στην παρακάτω συλλογή εργαλείων.

Το κάνουμε λοιπόν εύκολο για εσάς! Εδώ θα βρείτε μια ολοκληρωμένη συλλογή των πιο απαραίτητων εργαλείων για τις σπουδές σας στις πιο οικονομικές τιμές - χρήσιμα και για όλη τη μετέπειτα επαγγελματική σας ζωή ως συντηρήτές.  

>> 
Για αγορές με προπληρωμή δυνατότητα δωρεάν παράδοσης σε φοιτητές, μετά από συνεννόηση, στην Πανεπιστημιούπολη 1 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω). Επιλέξτε ως μέθοδο αποστολής «Παραλαβή από ΠΑ.Δ.Α. (Αιγάλεω), μόνο για φοιτητές» και γράψτε σχόλιο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αν προτιμάτε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά, με viber ή με whatsup. Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για καθορισμό της συνάντησης.

Χρήσιμες, πρακτικές συμβουλές επιβίωσης των σπουδών σας στη συντήρηση έργων τέχνης στο blog μας: https://saetguide.wordpress.com/blog/ 

Εργαλεία Συντήρησης Έργων Τέχνης (φοιτητές & επαγγελματίες)

Υπάρχουν 27 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-21 από σύνολο 27

Ενεργά φίλτρα