Ψηφιακό θερμόμετρο, -50 έως 1300 C, ακρίβεια 0,1 C, τύπου K

10,90 €
με ΦΠΑ

Η επιλογή μας σε θερμόμετρο για επαγγελματική χρήση, μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές θερμομέτρων επί επτά χρόνια. Και σε απίστευτη τιμή! 

Δείτε αναλυτική περιγραφή και τρόπους χρήσης παρακάτω
Ψηφιακό θερμόμετρο τύπου K ακρίβειας 0.1 C, μετράει εύρος από -50 εώς 1300 C, με μια απλή μπαταρία (δεν συμπεριλαμβάνεται). 

Παραδείγματα χρήσης: 1) Ορθός πολυμερισμός (ψήσιμο) πολυμερούς πηλού 2) Έλεγχος θερμοκρασίας υγρών που βράζουν ή μπεν μαρί (ιδιαίτερα χρήσιμο για συντηρητές έργων τέχνης)
Η επιλογή μας σε θερμόμετρο για επαγγελματική χρήση, μετά από αλλεπάλληλες δοκιμές θερμομέτρων επί επτά χρόνια. Και σε απίστευτη τιμή! 

Ψηφιακό θερμόμετρο τύπου K ακρίβειας 0.1 C, μετράει εύρος από -50 εώς 1300 C, με μια απλή μπαταρία (δεν συμπεριλαμβάνεται). 

Παραδείγματα χρήσης:

1) Ορθός πολυμερισμός (ψήσιμο) πολυμερούς πηλού

Αν ο πολυμερής πηλός δεν ψηθεί στη μέγιστη προτεινόμενη από την κατασκευαστή θερμοκρασία, τότε οι δημιουργίες σας θα είναι εύθραστες. Ωστόσο όλοι οι οικιακοί φούρνοι παρουσιάζουν μεγάλες αποκλίσεις από την αναγραφόμενη θερμοκρασία με αποτέλεσμα ποτέ να μην είμαστε σίγουροι για το αν τελικά ψήνουμε τον πηλό σωστά. Επίσης τα θερμόμετρα φούρνου, που τοποθετούνται εντός του φούρνου, απαιτούν για να τα ελέγξεις το άνοιγμα του φούρνου και επομένως, άμεση πτώση της θερμοκρασίας. Το θερμόμετρο τύπου Κ λύνει όλα αυτά τα προβλήματα!

Πώς χρησιμοποιείται

Τοποθετούμε την μεταλλική άκρη του καλωδίου εντός του φούρνου, σταθεροποιώντας το σε σημείο κοντά στο αντικείμενο που θέλουμε να ψήσουμε. Έτσι η θερμοκρασία μετριέται ακριβώς δίπλα στη δημιουργία μας και η τιμή δεν επηρεάζεται από αντιστάσεις. Κλείνουμε την πόρτα του φούρνου μαγκώνοντας το καλώδιο στο πλάι και θέτουμε απλά το ψηφιακό θερμόμετρο (που τοποθετήσαμε σε βολικό σημείο έξω από το φούρνο) σε λειτουργία από το κουμπί ON. Παρακολουθούμε βολικά τη θερμοκρασία και έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς πότε ο φούρνος μας έφτασε στην ενδεδειγμένη θερμοκρασία, οπότε και ξεκινάμε πλέον να μετράμε το χρόνο ψησίματος. 

2) Έλεγχος θερμοκρασίας υγρών που βράζουν ή μπεν μαρί (ιδιαίτερα χρήσιμο για συντηρητές έργων τέχνης)

Η χρήση είναι ιδιαίτερα απλή: Κατά τη θέρμανση εισάγετε τη μεταλλική άκρη του καλωδίου εντός του θερμαινόμενου υγρού, ανοίξτε το θερμόμετρο από το κουμπί ON και διαβάστε την ένδειξη. Το χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα στην παρασκευή ζωικής κόλλας σε μπεν μαρί, καθότι η μέγιστη ρευστότητα επιτυγχάνεται σε θερμοκρασία 60 - 70 C, η οποία όμως αν ξεπεραστεί η κόλλα αρχίζει να καταστρέφεται και χάνει τις συγκολλητικές της ιδιότητες. Με τη βοήθεια του θερμομέτρου η παρασκευή της κόλλας γίνεται εύκολα και με ακρίβεια, χωρίς "μαντεψιές". Μετά τη χρήση ξεπλύνετε απλώς τη μεταλλική άκρη του καλωδίου με νερό.