• Νέο
  • Sold out

Ορειχάλκινη βάση για βραχιόλι, 19χιλ. πλευρά

3,00 €
με ΦΠΑ

Ορειχάλκινη βάση για βραχιόλι, 19χιλ. πλευρά.

Ποσότητα
Εξαντλημένο

Αν ζητάτε μία βάση βραχιολιού, να είναι ελαστική αλλά συνάμα και πολύ ανθεκτική αλλά και ταυτόχρονα να δείχνει ακριβή και όμορφη για τους πελάτες σας, μάλλον είσαστε στο σωστό μέρος. 

Η επίπεδη επιφάνεια έχει πλευρά 19 χιλ.. Η διάμετρος του βραχιολιού είναι κατάλληλη για λεπτό καρπό (περίπου 60 χιλ.) όταν είναι κλειστή αλλά και για πιο χοντρά όταν κάποιος την ανοίξει καθότι είναι ρυθμιζόμενη. 

Το μέταλλο είναι ορείχαλκος, ένα κράμα χαλκού και ψευδάργυρου που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για όπλα και κοσμήματα λόγω της ανθεκτικότητάς του. Ο χαλκός από μόνος του οξειδώνεται εύκολα, είναι ακριβός και σχετικά μαλακός. Αντίθετα ο ορείχαλκος δεν οξειδώνεται, είναι πιο οικονομικός και πολύ πιο ανθεκτικός. Σε έναν Ομηρικό ύμνο, αναφέρεται ότι η Αφροδίτη φορούσε σκουλαρίκια από ορείχαλκο και χρυσό: «ἐν δὲ τρητοῖσι λοβοῖσιν / ἄνθεμ ὀρειχάλκου χρυσοῖό τε τιμήεντος» (Ὁμηρικοὶ ὕμνοι, 6, Εἲς Ἀφροδίτην, στ. 8–9). 

Μπορείτε να διακοσμήσετε αυτή τη βάση με τεχνικές του υγρού γυαλιού, με ημιπολύτιμους λίθους ή χάντρες και φυσικά με τις δημιουργίες σας από πολυμερή πηλό. Για να κολλήσετε τον πηλό στη βάση μετά στο ψήσιμο συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε εποξική κόλλα δύο συστατικών, που είναι η πιο ασφαλής και ανθεκτική επιλογή.