• Νέο

Κουπάτ σε σχήμα κύκλου (σετ 3 τμχ)

7,50 €
με ΦΠΑ

Κουπάτ σε σχήμα κύκλου (σετ 3 τμχ).

Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Σετ από 3 πλαστικά κουπάτ κύκλοι, σε μικρά μεγέθη - αυτά δηλαδή που χρησιμοποιούμε περισσότερο στον πολυμερή πηλό και είναι χρήσιμα για την κατασκευή κοσμημάτων! Για ακριβείς διαστάσεις ανατρέξτε στην εικόνα.

Όταν κόβουμε μικρά κομμάτια πηλού με κουπάτ πολλές φορές το κομμάτι παραμένει μέσα στο κουπάτ και όταν προσπαθήσουμε να το αφαιρέσουμε παραμορφώνεται χάνοντας το τέλειο σχήμα του. Με το συγκεκριμένο σετ όμως δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα, γιατί κάθε κουπάτ διαθέτει έμβολο που πιέζοντάς το πετάγεται το κομμάτι έξω.

Μετά από κάθε χρήση καθαρίστε τα καλά με οινόπνευμα. 

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με ζαχαρόπαστα, ζύμη, φρούτα κτλ. Είναι απολύτως ασφαλή για τρόφιμα (εφόσον φυσικά δεν χρησιμοποιούνται και με πηλό ή άλλες χειροτεχνίες). 

14 αντικείμενα