• Νέο

Λέιζερ θερμόμετρο υπερύθρων

20,00 €
με ΦΠΑ

Λέιζερ θερμόμετρο υπερύθρων.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Το Νέο λέιζερ θερμόμετρο υπερύθρων IR GM320, με ψηφιακή LCD οθόνη είναι το απόλυτο εργαλείο για μέτρησεις ακριβείας κατ' ευθείαν στην επιφάνεια του αντικειμένου, από απόσταση.

Το Νέο λέιζερ θερμόμετρο υπερύθρων δίνει τη δυνατότητα μέτρησης θερμοκρασίας του σημείου επιφάνειας του πολυμερούς πηλού, αντίθετα με το θερμόμετρο φούρνου, το οποίο μετρά θερμοκρασία φούρνου/χώρου.
Έτσι, αποφεύυγεται να σκουραίνει το χρώμα κατά τη διάρκεια του ψησίματος, τα χρώματα είναι πιο ανθεκτικά, διατηρώντας τις αποχρώσεις τους.

Είναι κατάλληλο για το ψήσιμο του πηλού με θερμοπίστολο, καθώς κρατώντας στο ένα χέρι το θερμοπίστολο και στο άλλο το θερμόμετρο με Υπέρυθρες, μετράμε τη θερμοκρασία σημείου. Όταν αυτή φθάσει τους 150c, ξέρουμε πως σε περίπου 10' και φθάνοντας στους 160c, το ψήσιμο θα έχει τελειώσει. 

Μετρητής θερμοκρασίας σημείου πιστολιού -50~380 Βαθμός .

Χαρακτηριστικά:

- Non-Contact θερμόμετρο

- °/° επιλογή

- Αποθήκευσης δεδομένων λειτουργίας/ενδείξεων

- Laser Δείκτης επιλογής λειτουργίας ON/OFF

- Επιλογέας ON/OFF Backlight

- Αυτόματη απενεργοποίηση σε 7 δευτερόλεπτα αδράνειας

- Εύρος θερμοκρασίας: -50 ~ 330° (-58~626°).

- Ακρίβεια: ±1,5% ή ± 1,5°

- Ανάλυση: ±1% ή ±1°

- Απόσταση τόπου Ratio: 12:1

- Σκληραινόμενων: 0,95 (σταθερό)

- Ανάλυση: 0.1°/0,1°

- κόκκινο λέιζερ ισχύς: λιγότερο από 0,5 MW


- τροφοδοσία: 2 x AAA (οι μπαταρίες δεν συμπεριλαμβάνονται)

- Διαστάσεις : 140 x 85 x 35mm(L*W*H)

- Καθαρό βάρος: 110g


Το πακέτο περιλαμβάνει:

- 1x θερμόμετρο υπερύθρων

* Επίσης, το προϊόν χρησιμοποιείται για να μετρήσετε τη θερμοκρασία: ζεστού νερύ στους σωλήνες, ζεστών εξαρτημάτων του κινητήρα, στο μαγείρεμα, σε θερμομωνωμένους σωλήνες, στην ηλεκτρική σύνδεση, στα στραγγαλιστικά πηνία σε ηλεκτρικά φώτα...... κ.λπ.

1 Αντικείμενο