Σαντιγύ για φαγητά μινιατούρες - Σοκολάτα 30γρ.

6,10 €
με ΦΠΑ

Σαντιγύ για φαγητά μινιατούρες - Σοκολάτα 30γρ..

Ποσότητα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Το υλικό αυτό θα το λατρέψουν όσοι αγαπούν τα φαγητά μινιατούρες, ειδικά τα γλυκα. Αποτελεί την ιδανική απομίμηση της κρέμας και της σαντιγύ, στο χρώμα της σοκολάτας.

Είναι πανεύκολο να τη χρησιμοποιήσετε καθότι το υλικό έρχεται έτοιμο σε κορνέ ζαχαροπλαστικής. Κόψτε το μπροστινό μέρος, εφαρμόστε μια μεταλλική μύτη ζαχαροπλαστικής με το επιθυμητό σχήμα (δεν περιέχεται) και διακοσμήστε ελεύθερα. Το υλικό έχει την ιδανική σύσταση για να στέκεται, όπως η σαντιγύ. Στεγνώνει στον αέρα σε 1 με 2 ώρες. Μόλις στεγνώσει, μπορείτε να εφαρμόσετε τα ειδικά σιρόπια Wecoulis για να ολοκληρώσετε τη δημιουργία σας.

Μετά τη χρήση, διατηρήστε την σε αεροστεγή σακούλα.

5 αντικείμενα
2015-11-11