Μελάνι διαφανές No.01 (60ml) με βάση το ασετόν

4,30 €
με ΦΠΑ

Μελάνι διαφανές No.01 (60ml) με βάση το ασετόν.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Χρησιμοποιούνται σαν τη σινική μελάνη, με τη διαφορά ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τον πολυμερή πηλό!

Η σινική και η ακουαρέλα δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον πολ. πηλό γιατί είναι υδρόφοβος συνεπώς δε πρόκειται να σταθούν στην επιφάνεια του πηλού. Επίσης αν τα ανακατέψετε ο πηλός δε θα κολλάει στον εαυτό του.

Όλα τα μελάνια ασετόν είναι απολύτως συμβατά και μπορείτε με αυτά να:

- Nα ζωγραφίσετε στην επιφάνεια του πηλού, ακόμα και όσο είναι άψητος
- Nα χρωματίσετε μόνιμα το διαφανή στερεό πηλό. Βάλτε στην επιφάνεια μελάνι, περιμένετε να στεγνώσει και στη συνέχεια πλάστε τον πηλό καλά. Το χρώμα δε θα φεύγει στα χέρια και ο πηλός σας θα έχει το χρώμα που επιθυμείτε!
- Nα χρωματίσετε τον διαφανή υγρό πηλό και να δημιουργήσετε σάλτσες για φαγητό μινιατούρα στο χρώμα που επιθυμείτε!
Τα μελάνια είναι ημιδιαφανή και συνεπώς μπορείτε εύκολα να πετύχετε την επιθυμητή και πιο ρεαλιστική διαφάνεια, που με ακρυλικά χρώματα είναι απλά αδύνατον.
- Nα τα χρησιμοποιήσετε με σφραγίδες και να σταμπάρετε την επιφάνεια του πηλού, να τα εφαρμόσετε με το σφουγγάρι... το όριο είναι μόνο η φαντασία σας.
- Nα χρωματίσετε φύλλα μετάλλου (ασήμι, χρυσό) και να φτιάξετε δημιουργίες όπως της φωτογραφίας

Φυσικά όλα τα χρώματα μπορούν να ανακατευτούν μεταξύ τους, ώστε να πετύχετε όποιο άλλο χρώμα θέλετε.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για ζωγραφική πάνω σε χαρτί.

Στη φωτογραφία βλέπετε όλα τα χρώματα και πώς δείχνει το καθένα από αυτά πιο πηχτό και πιο αραιωμένο. Αν επιθυμείτε περισσότερη διαφάνεια υπάρχει επίσης το διαφανές χρώμα, το οποίο μπορείτε να προσθέσετε. Το λευκό δεν εικονίζεται γιατί ήταν δύσκολο να φωτογραφηθεί. Επίσης υπάρχουν τρία μεταλλικά χρώματα, χρυσό, ασημί και χάλκινο με μικροσκοπικά σωματίδια τα οποία μιμούνται ρεαλιστικά το μέταλλο. Στη φωτογραφία βλέπετε την ίδια κηλίδα χρώματος υπό διαφορετικό φωτισμό για να έχετε μια καλύτερη εικόνα του πώς δείχνουν στην πραγματικότητα.

Σημείωση: Τα ισπανικά ονόματα των χρωμάτων πάνω στα μπουκαλάκια ενδέχεται να είναι διαφορετικά. Αντί να τα μεταφράσουμε φτιάξαμε το χρωματολόγιο που βλέπετε στη φωτογραφία και τα ονομάσαμε ξανά ώστε να μπορείτε να επιλέξετε με ακρίβεια το χρώματα που θέλετε. Επιλέξτε με βάση τη φωτογραφία.

Και όλα αυτά σε μία πολύ οικονομική τιμή! Τα μελάνια των ανταγωνιστών που βρίσκετε στην ίδια τιμή είναι σε συσκευασίες 15 ml, πράγμα που σημαίνει ότι αγοράζετε 3 φορές περισσότερο προϊόν στην ίδια τιμή. Είναι εγγυημένο ότι θα σας κρατήσουν πολυυυύ καιρό.

2 αντικείμενα
2014-10-07