Κοπίδι τύπου x-Αcto με λαβή ασφαλείας

3,50 €
με ΦΠΑ

Κοπίδι τύπου x-Αcto με λαβή ασφαλείας.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Μεταλλικό κοπίδι, πολύ κοφτερό, με λαβή ασφαλείας. Θα το έχετε για χρόνια καθώς η λεπίδα του αφαιρείται εύκολα ξεβιδώνοντας τη μύτη με το χέρι και μπορεί να αντικατασταθεί σε περίπτωση που μετά από αρκετό καιρό χρήσης την προτιμάτε πιο κοφτερή.

Άλλο ένα απλό αλλά και απαραίτητο εργαλείο για τον πολυμερή πηλό. Διαπιστώσαμε ότι το κοπίδι και η λεπίδα είναι αυτό που υπάρχει πάντα στο τραπέζι εργασίας.

Το κοπίδι χρειάζεται:

- Για να κόβετε τις άκρες από μικρά κομμάτια πηλού όταν δουλεύετε
- Για το φινίρισμα των δημιουργιών, πριν και μετά το ψήσιμο
- Για να κάνετε τομή σε ζεστά ακόμη από το φούρνο κομμάτια πηλού. Π.χ. Μπορείτε να καλύψετε μία πέτρα με πηλό. Όταν είναι ακόμα ζεστός ο πηλός από το φούρνο κάνετε μία οριζόντια τομή με το κοπίδι, αφαιρείται την πέτρα από μέσα και ιδού! Έχετε ένα μικρό κουτάκι από πηλό.
- Για την τοποθέτηση ψηφίδων από πολυμερή πηλού για τη δημιουργία μωσαϊκού. Αρκεί να τσιμπήσετε με την άκρη του κοπιδιού την ψηφίδα ώστε να τη μεταφέρετε στο επιθυμητό σημείο
- Για οποιαδήποτε λεπτοδουλειά στα φαγητά μινιατούρες και σε άλλες μικροσκοπικές δημιουργίες.

Το κοπίδι διαθέτει και καπάκι που το ασφαλίζει όταν δεν το χρησιμοποιείτε, για να αποφύγετε τα ατυχήματα.

2 αντικείμενα
2014-10-07