Μακαρονομηχανή Atlas Marcato 180 Roller - Συσκευή επεξεργασίας ζύμης

48,00 €
με ΦΠΑ

Μακαρονομηχανή Atlas Marcato 180 Roller - Συσκευή επεξεργασίας ζύμης.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική ασφαλείας (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική παράδοσεων (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)
  • Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών») Πολιτική επιστροφών (επεξεργαστείτε τη με το πρόσθετο «Διαβεβαίωση Πελατών»)

Atlas Marcato 180 - η Ρολς Ρους των μακαρονομηχανών. Για όσους ασχολήστε σοβαρά με τον πολυμερή πηλό είναι μια επένδυση που δε θα μετανιώσετε.
Με φάρδος κυλίνδρων 18 εκ. θα ζεσταίνετε τον πηλό πιο εύκολα από ποτέ και θα φτιάχνετε ντεγκραντέ μεγαλύτερα από ό,τι έχετε φανταστεί για μια ζωή.

Οι μακαρονονομηχανές της ιταλικής εταιρείας Marcato είναι παγκόσμια αναγνωρισμένες για την ποιότητά τους. Διαθέτουν 5 χρόνια εγγύηση. Μόνη προϋπόθεση να μη καθαριστεί με νερό. Αφαιρέστε τα υπολείμματα πολ. πηλού με ένα ξυλάκι και οινόπνευμα.

Είναι η μόνη μηχανή ζυμαρικών που παράγεται εξ ολοκλήρου με υλικά τα οποία δεν απελευθερώνουν βλαβερά μεταλλικά υπολείμματα. Το σώμα του μηχανήματος αποτελείται από επινικελωμένο και επιχρωμιωμένο ατσάλι για μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση. Διαθέτει επίπεδους κυλίνδρους για την κατασκευή φύλλων πολ.πηλού από 0,3 ως 2,5 χιλιοστά πάχος και πλάτους 18 εκ. Το άνοιγμα μεταξύ των κυλίνδρων ελέγχεται από αριθμημένο κουμπί ρύθμισης με 9 θέσεις. Περιλαμβάνει σφιγκτήρα για να σταθεροποιηθεί στο τραπέζι σας και μανιβέλα με πλαστική λαβή για εύκολη χρήση και καθαρισμό. Είναι επίσης συμβατή με το μοτέρ της Atlas.

Προσοχή: Ο πολ. πηλός πρέπει να έχει δουλευτεί λίγο (στα χέρια ή με τον ακρυλικό πλάστη) πριν τον βάλετε στη μηχανή. Μη βάζετε ποτέ πηλό πάχους μεγαλύτερου από τη διπλάσια απόσταση μεταξύ των κυλίνδρων, για να μην επιφέρετε βλάβη στα γρανάζια. Τηρήστε αυτό μόνο τον κανόνα ασφαλείας και θα την έχετε μια ζωή.

Η Marie Segal ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε μακαρονομηχανή ή συσκευή επεξεργασίας ζύμης" πριν 20 χρόνια για να δουλέψει τον πολυμερή πηλό. Η ιδέα της ήταν ιδιοφυής καθότι ακόμη και σήμερα η μακαρονομηχανή παραμένει το βασικό εργαλείο για τον πολυμερή πηλό, ακολουθούμενο από τη σκληρή λεπίδα και το θερμόμετρο φούρνου. Χρησιμοποιείται για το ζέσταμα του πηλού, τη δημιουργία ισοπαχών φύλλων (αναγκαίο σε 90% των περιπτώσεων), τη δημιουργία ντεγκραντέ και σε πολλές άλλες τεχνικές. Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερα.
Φυσικά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και για να ανοίξετε φύλλο ζυμαρικών. Αν όμως ξεκινήσετε να τη χρησιμοποιείτε με τον πολυμερή πηλό δεν πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε πάλι στην κουζίνα! Αν είστε αρχάριοι θα σας ενδιαφέρει αυτό το σετ. Γλιτώστε χρήματα αγοράζοντας το σετ πολύ πιο οικονομικά από ότι το κάθε αντικείμενο ξεχωριστά και θα λάβετε δώρο το πλαστικοποιημένο χρωματολόγιο με συνταγές για εκατοντάδες χρώματα kato polyclay.

1 Αντικείμενο
2014-10-07